«مهدي منتظرقائم» در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با تاکيد بر ضرورت اطلاع‌رساني دقيق رسانه‌ها در حوزه ميراث‌فرهنگي، افزود: رسانه‌ها بايد در ابتدا پيرامون ميراث‌فرهنگي تحقيق و بررسي کنند تا در مواقع لزوم بتوانند به خوبي و به صورت مستند و مستدل از آن دفاع کرده و اطلاع‌رساني صحيح کنند و در واقع روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ميراث‌فرهنگي بايد در عين حال پژوهشگران اين حوزه بوده و از آگاهي‌هاي حقوقي کافي برخوردار باشند.

عضو هيات علمي دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه تهران تصريح‌کرد: متاسفانه به رغم توجه حرفه‌اي عرصه رسانه به مقوله ميراث‌فرهنگي طي سالهاي اخير، روزنامه‌نگاري در اين عرصه هم چنان از ضعف پژوهش رنج مي‌برد.

«منتظر قائم» تمام بخش‌هاي ميراث‌فرهنگي را مهم ونيازمند تحقيق موشکافانه دانست و اظهارداشت: ميراث‌فرهنگي بخش مهمي از هويت هر ملت است و رسانه‌ها ابزار موثر و پرمخاطبي براي شکل‌گيري شناخت صحيح از ميراث‌فرهنگي هستند، از اين رو هر گونه خطا در اطلاع‌رساني اين حوزه اثرات منفي جبران‌ناپذيري در جامعه مي‌گذارد و در نگاهي کلان تبعات مخرب آن با توجه به اهميت جهاني و استراتژيک ميراث‌فرهنگي، وجهي بين‌المللي نيز پيدا مي‌کند.

اين استاد دانشگاه، آموزش را در تحقق هر نوع فرهنگ‌سازي مهم دانست و گفت: استفاده از عکس، فيلم‌هاي مستند و جلسات گفت‌و‌گو بهترين قالب‌هاي آموزشي در مقوله ميراث‌فرهنگي هستند.

او افزود: فعالان رسانه‌اي حوزه ميراث‌فرهنگي علاقه‌اي به حضور در کلاس‌هاي تئوري ندارند و براي آموزش آن‌ها بايد از بهترين قالب‌ها و بهترين روش‌ها استفاده کرد.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390053032